Diëtheek Maastricht & Heuvelland2018-09-11T14:49:19+00:00

Diëtheek Maastricht & Heuvelland
Diëtheek Heerlen

Locaties

Locatie: Paramedisch Centrum Céramique
Duitsepoort 11
6221 VA Maastricht

De spreekkamer bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via een gemakkelijke trap. U mag plaatsnemen in de wachtkamer en de diëtist komt u halen.
Als u moeilijk ter been bent, dan kunt u dit aangeven en dan vindt het gesprek plaats in een behandelkamer van de fysiotherapeut (op de begane grond).

 • geen lift aanwezig
 • betaald parkeren
 • op 500m van Maastricht CS
  bus 8 en 66, halte Duitsepoort

Locatie: Zorgpark Scharn
Vijverdalseweg 4B03
6226 NB Maastricht

De spreekkamer bevindt zich op de eerste etage in Huisartsenpraktijk Mol en en is bereikbaar via een lift of trap. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De diëtist komt u halen.

Locatie: Huisartspraktijk Van Sint Fiet
Rijksweg 72a7
6228 XZ Maastricht

De spreekkamer bevindt zich in het gezondheidscentrum De Heerderrein op de begane grond in de huisartspraktijk van dr. Van Sint Fiet. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De diëtist komt u halen.

Locatie: LEEF! Therapeutisch centrum
Oranjeplein 97
6224 KV Maastricht

De spreekkamer bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via een lift of trap. U mag plaatsnemen in het zitje op de eerste verdieping. De diëtist komt u halen.

Locatie: Medisch Centrum Gulpen
Rijksweg 29a
6271 AC Gulpen

De spreekkamer bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via een lift of trap. U mag plaatsnemen in de wachtkamer van dr. Ruijters. De diëtist komt u halen.

 • lift aanwezig
 • gratis parkeren (Willem Alexanderplein)
  betaald parkeren (Rijksweg)
 • diverse buslijnen, halte Rijksweg / Busstation Gulpen

Locatie: Gezondheidscentrum Bemelen
Oude Akerstraat 50
6268 NE Bemelen

De spreekkamer bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via een lift of trap. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De diëtist komt u halen.

 • lift aanwezig
 • gratis parkeren

Locatie: Fysiotherapiepraktijk Claassen en Cools
Raadhuisplein 13
6267 CW Cadier en Keer

Het spreekuur wordt gehouden in een van de behandelkamers van de fysiotherapeut. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De diëtist komt u halen.

 • begane grond
 • gratis parkeren
 • bus 50 en 150, halte Vendelstraat

Locatie: Chiropractisch Centrum
Coriovallumstraat 32
6411 CD Heerlen

Het spreekuur wordt gehouden in een van de behandelkamers van het chiropractisch centrum. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De diëtist komt u halen.

Locatie: Huisartsenpraktijk van Daal
Bautscherweg 84
6418 EP Heerlen

Het spreekuur wordt gehouden in de huisartsenpraktijk. U mag plaatsnemen in de wachtkamer. De diëtist komt u halen.

Praktijkinformatie

Bij Diëtheek Maastricht en Heuvelland & Diëtheek Heerlen kunt u terecht voor alle vragen over voeding, dieet en een gezonde leefstijl. U kunt terecht voor een dieetadvies bij onder andere diabetes, te hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, obesitas en overgewicht, COPD, ondergewicht en ondervoeding,  maag- en darmproblemen en prikkelbare darmsyndroom,  voedselovergevoeligheid, orthomoleculaire diëtetiek en nog veel meer! Er zijn verschillende behandelingsmogelijkheden. Er wordt altijd, samen met u, een advies op maat opgesteld.

Binnen de praktijk wordt gewerkt met moderne en geavanceerde apparatuur, waarmee niet alleen uw gewicht, maar ook uw lichaamssamenstelling, zoals vetpercentage, spiermassa en stofwisselingssnelheid gemeten kunnen worden. Wilt u meer weten over deze metingen of de mogelijkheden? Neem gerust contact op (088-4253600 of maastricht@dietheek.nl).

Diëtisten

Diëtisten

diëtist patricia ouwens

Diëtisten

Diëtisten

Specialisaties

 • Orthomoleculaire diëtetiek
 • Diabetes
 • COPD
 • Obesitas & Overgewicht
 • Ondergewicht & Ondervoeding
 • Maag- en darmproblematiek
 • Voeding na bariatrische chirugie (maagverkleining)
 • Oncologie

.

Orthomoleculaire voeding

Misschien wilt u een stapje verder gaan en bent u op zoek naar de (voedings)oorzaak van uw klacht. Ook dan ben u bij Diëtheek Maastricht en Heuvelland & Diëtheek Heerlen aan het juiste adres. Een van de diëtisten, Johan Bruijnen is namelijk gespecialiseerd in de orthomoleculaire diëtetiek. Johan is aangesloten bij het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten. Wilt u meer weten over de orthomoleculaire behandelingsmogelijkheden? Neem dan gerust contact op of kijk op onze website voor meer informatie.

Social Media

.

Avondspreekuur!

Er zijn meerdere locaties en ruime openingstijden. Op een aantal spreekuurlocaties kunt u ook terecht in de avonduren!

.

Samenwerking

Er zijn goede contacten met samenwerkende huisartsen en praktijkondersteuners. Verder wordt er op de verschillende locaties intensief samengewerkt met andere paramedische disciplines, zoals fysiotherapie, chiropractie, oefentherapie en logopedie. Ook werken Diëtheek Maastricht en Heuvelland & Diëtheek Heerlen samen met een aantal sportscholen in de omgeving. Naast individuele begeleiding lopen er ook geregeld cursussen en activiteiten die samen met andere disciplines worden georganiseerd.