//Noten zijn goed voor het gewicht    


Mensen die willen afvallen, laten noten vaak links liggen om dat ze veel vet en calorieën bevatten. Helemaal verkeerd, zo laat recent onderzoek zien. Noten zijn juist gunstig voor je gewicht.

Wie dagelijks minimaal 6 gram noten eet, heeft niet meer kans op overgewicht, maar juist 5% minder kans op overgewicht. Dat blijkt uit onderzoek onder ruim 373.000 volwassen uit 10 Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De onderzoekers denken dat dit komt omdat noten goed verzadigen. Bovendien leveren noten goede vetten, eiwitten, vitamines en mineralen. Ook het Voedingscentrum adviseert dagelijks een handje ongezouten noten.

By |2018-08-01T15:40:22+02:00november 7th, 2017|Weetjes|Reacties uitgeschakeld voor Noten zijn goed voor het gewicht    

About the Author: