/, Overgewicht / Afvallen, Weetjes/Nieuw: de MedGem stofwisselingsmeter bij Diëtheek Utrecht en Diëtheek Maastricht!

 

Veel mensen willen graag een gezonder gewicht. Helaas is het voor velen niet gemakkelijk om dit te bereiken. Het helpt als je meer weet over hoe je stofwisseling werkt.

Je kent vast wel een familielid of een goede vriend of vriendin die ‘alles’ kan eten wat hij/zij wil zonder ook maar iets aan te komen, terwijl je zelf op elk extraatje moet letten. Wil je weten waarom het afvallen bij jou niet lukt? Of ben je al jaren bezig om de laatste kilo’s kwijt te raken en komt het streefgewicht maar niet in zicht?

Een gezond gewicht begint met kennis van je stofwisseling.

 Diëtheek Utrecht en Dietheek Maastricht & Heuvelland  werken als eerste diëtistenpraktijk in Nederland met de MedGem stofwisselingsmeter! Met deze meter wordt binnen 5-10 minuten via de ademhaling jouw unieke stofwisseling in rust gemeten. Daarna kunnen we precies berekenen hoeveel calorieën je totaal per dag verbruikt. Met deze gegevens maken wij dan een voedingsplan op maat. Op deze manier kan je optimaal geholpen worden om jouw gewicht te beheersen, omdat je precies weet hoeveel calorieën je per dag kunt innemen om jouw doel te bereiken en te behouden. Bijna nergens in Nederland krijgt je de kans om zo’n unieke meting te laten doen!

Afspraak maken?
Wil jij een persoonlijk advies dat gebaseerd is op jouw persoonlijke stofwisseling en wil je zo snel mogelijk met een voedingsplan op maat aan de slag? Neem dan contact op met Daniëlle Horstman, diëtist van Diëtheek Utrecht of Johan Bruijnen van Diëtheek Maastricht & Heuvelland.

Op www.dietheek.nl staat meer informatie over de locaties en de bereikbaarheid van de locaties. Als je een afspraak wil maken of als je meer informatie wil hebben over de Medgem meting dan kan je mailen naar utrecht@dietheek.nl of maastricht@dietheek.nl .

Het is belangrijk dat je hierbij aangeeft dat het om een meting met de MedGem gaat.

Johan Bruijnen

 

 

 

 

 

Danielle Horstman

 

By |2018-08-01T15:40:11+02:00december 13th, 2017|Ondervoeding, Overgewicht / Afvallen, Weetjes|Reacties uitgeschakeld voor Nieuw: de MedGem stofwisselingsmeter bij Diëtheek Utrecht en Diëtheek Maastricht!

About the Author: