//Een tevreden klant!

Regelmatig krijgen we bij Diëtheek post van tevreden klanten. Dat waarderen we natuurlijk zeer! Onlangs kreeg diëtist Leonie Rijken een brief, waarin onder andere dit stond:

‘Medio 2016 werd ik door mijn huisarts doorverwezen naar een diëtist, omdat ik op redelijk korte termijn 10 kilogram was afgevallen, zonder dat dat de bedoeling was. Een leuke jonge dame kwam me uit de wachtkamer halen en stelde zich voor als Leonie Rijken. Zij kwam bij mij zeer spontaan en heel klantvriendelijk over. En mijn eerste indruk bleek ook de juiste te zijn. Leonie luisterde heel goed naar me, en gaf me vele tips om op de juiste manier langzaam aan weer terug te klimmen naar mijn streefgewicht. Naast de nodige serieuze gesprekken was Leonie ook wel in voor een geintje, hetgeen mij toch een stimulans gaf om telkens weer terug te gaan.’

Ook voor wie zwaarder wil worden

Eind 2016 behaalde deze meneer zijn  streefgewicht en voelde hij zich sterker en energieker.

Veel mensen gaan naar een diëtist om af te vallen, maar ook aankomen tijdens of na ziekte en gewichtsverlies kan behoorlijk lastig zijn. Daarbij kan de Diëtheek de juiste hulp bieden

By |2018-08-01T15:40:07+02:00februari 2nd, 2018|Achter de schermen|Reacties uitgeschakeld voor Een tevreden klant!

About the Author: