Volle of magere yoghurt?

//Volle of magere yoghurt?

Volle of magere yoghurt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je wilt afvallen, lijkt magere yoghurt, kwark of melk altijd de beste keuze. Er zitten toch minder calorieën in? Toch zijn volle zuivelproducten soms een betere keuze.
Een ontbijt met volle yoghurt, granola en vers fruit houdt de maag veel langer zoet dan een ontbijt met magere yoghurt. Je hebt minder behoefte aan tussendoortjes en je bloedsuiker blijft wat langer op peil.
Volle zuivel is ook gezonder dan men vroeger altijd dacht. Het kan zelfs beschermen tegen diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Reden voor de Gezondheidsraad en de Nederlandse Diabetes Federatie om niet meer specifiek magere zuivel aan te bevelen. Het Voedingscentrum heeft nog wel een voorkeur voor magere en halfvolle zuivel. Overleg met je diëtist welke soort zuivel het best in jouw voedingspatroon past. Probeer het eens, en merk het verschil!

By |2018-10-19T12:16:24+00:00november 2nd, 2018|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Volle of magere yoghurt?

About the Author: