//De 5 voordelen van thuissporten

Een workout tussen je eigen vier muren biedt velen voordelen: het is flexibel, je kunt het op je eigen tempo doen en is daarom erg makkelijk vol te houden. We hebben de vijf voornaamste redenen, waarom thuis trainen zo leuk is, voor je verzameld.

  1. Makkelijk aan de slag 

Nergens anders kun je zo makkelijk aan de slag dan vanuit je eigen woonkamer. Je trekt je sportoutfit aan, rolt je matje uit, zet je programma aan je en je kunt beginnen. Openingstijden en weeromstandigheden zullen ook geen invloed meer hebben op jouw sportmomenten. Het gemak van je huiskamer brengt namelijk met zich mee dat je ten alle tijden je workouts kunt doen.

  1. Op jouw manier

Thuis trainen saai? Echt niet. Met de lessen van Fitchannel lijkt het alsof de trainers in je woonkamer staan. Je krijgt persoonlijke begeleiding en kunt de lessen volgen op jouw eigen tempo. Dat betekent dus ook dat je je niet opgejaagd hoeft te voelen omdat iemand anders nét wat sneller de oefening doet dan jij.

  1. No judging! 

Wanneer je thuis traint, kun je lekker zijn wie je bent. Niemand verwacht van je dat je perfect gestyled in de nieuwste Nike sport outfit in de sportschool staat. Ook word je niet afgeleid door andere mensen en kun je jezelf volledig focussen op je eigen

voortgang. En je hebt ook geen last van ongevraagd advies van overenthousiaste sportschool-gangers.

  1. Bespaar geld 

Bij Fitchannel.com is personal training aanzienlijk goedkoper dan bij andere sportscholen. Je hebt namelijk al een abonnement vanaf €7,95 per maand! Ook betaal je niet voor onnodige diensten waar je toch nooit gebruik van maakt en behoren de reiskosten naar de gym toe ook niet meer tot jouw uitgaven.

  1. Makkelijk vol te houden 

Omdat de workouts maar ±25 minuten duren, zijn ze gemakkelijk in te plannen. Zo kun je het beter volhouden en blijf je gemotiveerd. Sta bijvoorbeeld een half uurtje eerder op en doe je workout in de ochtend. Of voor de mama’s: pak jouw 25 minuutjes me-time nadat de kids naar bed zijn gegaan. Toch hulp nodig bij het inplannen van je workouts? Ook daar weet Fitchannel raad mee!

De online sportschool

Fitchannel.com is jouw eigen online videoplatform met honderden workouts en duizenden recepten. Word getraind door bekende personal trainers, aangepast op jouw niveau. Houd je progressie bij. Alles wat je nodig hebt is een matje en je laptop, tablet, smart TV of mobiel. Ontdek Fitchannel hier via een gratis workout.

 

By |2019-08-09T12:27:10+00:00juni 4th, 2019|Sportvoeding|Reacties uitgeschakeld voor De 5 voordelen van thuissporten

About the Author: