UA-16108233-1

Ei muffins

Dit heb je nodig (6 muffins):

  • rode paprika
  • 50 gram champignons
  • 1 bosje lente-uien
  • 100 gr gerookte kalkoen- of kipfilet
  • 6 eieren
  • zout en peper
  • verse bieslook (varieer met diverse verse kruiden)

Zo maak je het:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Snijd de paprika, champignons en één lente-ui fijn.
  • Snijd de kalkoenfilet in reepjes.
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Klop de eieren in een kom met een garde los.
  • Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Roer de groenten, bieslook en kalkoen/kip-reepjes erdoor.
  • Giet het eimengsel in de ingevette muffinvorm. Plaats de muffinvorm in het midden van de oven en bak de eiermuffins in circa 20 minuten gaar. Controleer door zachtjes op het midden te drukken om te kijken of de eieren goed gestold zijn en de muffins stevig voelen.

Je kan met deze muffins eindeloos variëren door andere groente- of vleessoorten te kiezen of maak een keer een vegetarische variant.

  • Glutenvrij

  • Koolhydraat arm

By |2019-07-26T11:27:21+00:00juli 25th, 2019|Lunch gerecht|Reacties uitgeschakeld voor Ei muffins

About the Author: