//Goed gevulde volkoren wraps

Goed gevulde volkoren wraps

Wat heb je nodig: (4 personen)

–           1 ui
–           2 tenen knoflook
–           1 rode paprika
–           2 el olijfolie
–           1 tl komijnpoeder
–           1 tl paprikapoeder
–           1 tl chilipoeder
–           Een blik kidneybonen (400 gram)
–           1 blik maïs (150 gram)
–           1 blik tomatenblokjes (400 gram)
–           1 komkommer
–           2 tomaten
–           8 volkoren tortilla wraps

Hoe maak je het?
  • Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Snijd ook de paprika in stukken.
  • Verhit twee eetlepels olijfolie in een hapjespan en fruit daarin de ui en de knoflook 2 min. Voeg de komijn-, paprika- en chilipoeder toe, zodat de smaken hiervan goed vrijkomen. Pas op dat het niet aanbrandt.
  • Voeg de paprika toe in de pan en bak deze twee minuten mee. Voeg daarna de zwarte bonen, maïs en tomatenblokjes toe. Laat het geheel vijf minuten sudderen.
  • Snij ondertussen de komkommer en tomaat in stukjes.
  • Verdeel het mengsel over de wraps. Voeg naar smaak peper toe. Voeg de komkommer en tomaat toe voor wat frisheid.
  • Oprollen en smullen maar!
Dit gerecht bevat per persoon:

454 kcal per twee wraps

Bereidingstijd:  15 minuten

By |2019-08-27T11:26:19+00:00augustus 27th, 2019|Recepten|Reacties uitgeschakeld voor Goed gevulde volkoren wraps

About the Author: