/, Weetjes/Goede voornemens begint met een goed plan

Goede voornemens

Het einde van het jaar nadert en we zijn allemaal volop bezig met het samenstellen van het kerstmenu of zijn al druk de boodschappen aan doen. Op het werk is iedereen bezig met het afronden van projecten en het bijwerken van de laatste mailtjes. Het sporten (behalve het sjouwen met overvolle tassen boodschappen) schiet er helaas bij in en op het werk ligt allerlei lekkers van klanten die hun relatie geschenk hebben langs gebracht. Kortom op het gebied van gezond eten en je gewicht beheersen laat je de touwtjes gemakshalve maar even vieren. Niets om je schuldig over te voelen je kan natuurlijk niet alle ballen in de lucht houden. In het nieuwe jaar ga ik weer beginnen zijn je gedachte. Zodra alle nieuwjaarsborrels zijn geweest ligt mijn focus weer helemaal bij mijn gezonde leefstijl.

Een goed begin is het halve werk. Heb jij de voornemens om in 2020 van start te gaan met een gezonde leefstijl om je fit en vitaal te voelen? Wij zullen je de komende weken tips geven hoe je het jaar met een goed plan kan starten.

Om een gezond eetpatroon aan te leren is het belangrijk, vooral aan het begin, om niets aan het toeval over te laten. Maak aan het begin van de week een planning met wat je wanneer wil eten. Kijk voor onze website voor lekkere recepten, tips en ideeën of vraag de diëtist bij jou in de buurt je op weg te helpen.

Om je een handje te helpen kan je hier onze handige weekplanner downloaden.

By |2019-12-20T09:57:53+02:00december 20th, 2019|Geen categorie, Weetjes|Reacties uitgeschakeld voor Goede voornemens begint met een goed plan

About the Author: