//Lactosevrij toetje

Warme appel-perentaartjes

Wat heb je nodig? (4 personen) 

Hoe maak je het?

  • Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • Schil de appel en de peer, verwijder de klokhuizen en snijd deze in blokjes.
  • Meng het fruit met het citroensap (dit voorkomt bruinkleuring).
  • Hak de walnoten met een groot mes grof en meng de noten met de honing en verse gember door het fruit.
  • Vet de vormpjes in en bekleed deze met het bladerdeeg.
  • Schep het fruit-notenmengsel in de vormpjes en vouw de punten over de vulling heen.
  • Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 15 min. gaar en goudbruin.
Eet smakelijk

By |2019-12-24T10:26:48+02:00december 24th, 2019|Recepten|Reacties uitgeschakeld voor Lactosevrij toetje

About the Author: