/, Recepten, Vegetarisch/Stamppot van knolselderij en boerenkool (koolhydraatarm)

Wat heb je nodig (4 personen):
– 1 knolselderij
– 300 gram boerenkool
– 1/2 rode paprika
– light room of crème fraîche light
– geraspte 30+ kaas
– peper/zout

Hoe maak je het:

  • Snijd de knolselderij in blokjes en doe deze in een pan in een laagje water, leg daar bovenop de boerenkool en kook deze in 15 minuten gaar.
  • Snijd ondertussen de halve paprika in stukjes.
  • Giet de knolselderij en boerenkool af en stamp de knolselderij (ook mogelijk in de blender, maar kook deze dan apart van de boerenkool) met wat light room of crème fraîche light.
  • Breng op smaak met peper en/zout
  • Serveer de stamppot en garneer als topping wat geraspte kaas.

Serveer evt. met een vegetarische Bratwurst.

Ook lekker met een rood pepertje of een 1/2 theelepel mosterd erdoor.

Eet smakelijk!! 🍴

By |2020-01-30T14:56:28+00:00januari 30th, 2020|Koolhydraatarm, Recepten, Vegetarisch|Reacties uitgeschakeld voor Stamppot van knolselderij en boerenkool (koolhydraatarm)

About the Author: