//Bloemkool-broccoli curry

Wat heb je nodig? (4 personen)

Hoe maak je het?

  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook in ongeveer 3 minuten aan.
  3. Voeg de garam masala en de bloemkool- en broccoliroosjes aan het ui en knoflookmengsel toe, roer goed door  en bak 2 minuten op middelhoog vuur.
  4. Voeg de tomatenblokjes, het bouillontablet, gembersiroop, het water en de kookroom toe.
  5. Roer door en laat op laag vuur 15 minuten met de deksel op de pan zachtjes koken en de laatste 5 minuten zonder deksel.
  6. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de curry met de rijst.

By |2020-03-19T17:03:45+02:00maart 19th, 2020|Recepten|Reacties uitgeschakeld voor Bloemkool-broccoli curry

About the Author: