/, Geen categorie, Weetjes/Handige maaltijdplanner

Handige maaltijdplanner gratis downloaden

Thuis werken is voor ons allemaal wennen. Je bent uit je normale ritme en structuur, dat kan heel onnatuurlijk aanvoelen.
Deze week komen we qua werk, thuis les geven, peuters en kleuters vermaken en de hele dag rondom je partner zijn een beetje in een ritme. Voor velen is daardoor het letten op een gezonde basisvoeding er een beetje bij ingeschoten. Daarnaast wil je het liefst niet te vaak naar de supermarkt om boodschappen te doen.

Om je weer op weg te helpen kan je gratis onze handige maaltijdplanner downloaden (klik op de afbeelding om hem te downloaden) Hiermee plan je voor de hele week wat jij/jullie willen gaan eten en heb je alle boodschappen in een keer in huis. Schrijf onderaan de planner gelijk je boodschappen.

Tip: heb je kinderen thuis? Spreek dan af dat bijvoorbeeld iedereen een dag iets mag kiezen uit de categorie: groente, vlees(vervangers), vis of kip en aardappelen, peulvruchten, rijst of pasta.

By |2020-03-26T12:34:10+02:00maart 26th, 2020|Diabetes Mellitus, Geen categorie, Weetjes|Reacties uitgeschakeld voor Handige maaltijdplanner

About the Author: