//Voor ieder wat wils: drie heerlijke kerstmenu’s

Er komen dit jaar misschien  wat minder mensen op bezoek dan gebruikelijk, maar dat wil niet zeggen dat je niet flink kan uitpakken in de keuken tijdens Kerst. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Diëtheek heeft dit jaar maar liefst drie kerstmenu’s in elkaar gezet. Een basismenu en een energiebeperkte variant en een FODMaP-beperkte variant. Voor ieder wat wils dus!

Het eerste kerstmenu is voor iedereen die tijdens Kerst even nergens op wil letten. Bekijk het menu hier. Het is een heerlijk driegangenmenu met onder meer romige champignonsoep, kleverige kippenboutjes en heerlijke chocoladelettermousse.

Energiebeperkt en FODMaP-beperkt

Maar wat nou als je ook tijdens de feestdagen toch op de calorieën wilt letten? Dan is dit energiebeperkte menu perfect voor jou. En volg je het FODMaP-beperkte dieet? Bekijk dan zeker eens dit kerstmenu.

Iedereen fijne feestdagen gewenst. En smakelijk eten!

By |2020-12-21T15:51:59+02:00december 16th, 2020|Kerstrecepten|Reacties uitgeschakeld voor Voor ieder wat wils: drie heerlijke kerstmenu’s

About the Author: