//Beweeg mee met Limburg in Beweging!

Het populaire tv-programma Limburg in Beweging is terug op de lokale Limburgse omroep L1 TV. Het beweegprogramma kwam op de beeldbuis tijdens de eerste lockdown en werd een enorm succes! Elke dag deden duizenden mensen uit Limburg, maar ook ver daarbuiten, mee met de oefeningen. Het leuke was dat daarbij gebruik werd gemaakt van potten en pannen, pakken melk en andere attributen die iedereen in huis heeft.

Tips over voeding van onze diëtist

Sinds maandag 1 februari is Limburg in Beweging terug op de buis. Nieuw is dat in elke aflevering een blokje voeding zit waarin weetjes en tips aan de orde komen. Onze diëtist Dirk Verbraak van Diëtheek Zuid-Limburg is gedurende deze nieuwe serie, naast fysiotherapeut Erik en neurowetenschapper Björn, het vaste gezicht van het programma.

Hoe kan je Limburg in Beweging bekijken?

Wil je ook meedoen met Limburg in Beweging? Het programma is de komende 3 maanden elke werkdag te zien om 10.00 uur op L1 TV. Maar de oefeningen zijn uiteraard ook online te bekijken, ga daarvoor naar deze website: https://l1.nl/limburg-in-beweging/. Veel beweegplezier!

By |2021-02-08T15:11:10+02:00februari 8th, 2021|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Beweeg mee met Limburg in Beweging!

About the Author: