//Het geheim van de invloed van jouw voeding op het milieu

Op 5 juni wordt jaarlijks ‘Wereldmilieudag’ (Wold Environment Day). Er worden over de hele wereld activiteiten georganiseerd om mensen bewuster te laten worden van hoe belangrijk het milieu voor onze wereld is en wat we kunnen doen om het milieu te beschermen.

Eten belast het klimaat door energiegebruik en de uitstoot van broeikasgassen. In totaal ontstaat ongeveer een derde (20-35%) van alle klimaatbelasting door het maken en eten van voedsel. Daarom vinden wij het als diëtistenorganisatie, ook belangrijk om onze adviezen te laten aansluiten bij een bewuster milieu.

Wat kan jij doen rondom voeding en milieu? Wij geven je graag wat tips

Ga jij met ons de uitdaging aan om wat vaker te kiezen voor vegetarisch i.p.v. vlees? Op onze website, Facebook en Instagram pagina’s staan heerlijke vegetarische recepten, zoals: https://www.dietheek.nl/2020/03/06/vegaburger/

Of wil jij liever eens met één van onze diëtisten om de tafel om jouw voedingspatroon te bespreken? Maak dan gerust een afspraak via onze website: https://www.dietheek.nl/contact/ of bel/mail naar info@dietheek.nl / 088-4253600.

By |2021-06-04T07:09:18+02:00juni 4th, 2021|Gezonde leefstijl|Reacties uitgeschakeld voor Het geheim van de invloed van jouw voeding op het milieu

About the Author: