/Anne Roest
Anne Roest2020-03-10T12:04:32+02:00

Anne Roest

Mijn naam is Anne Roest, 26 jaar oud en woon in Noord-Brabant. In 2019 ben ik afgestudeerd als diëtiste. Ik heb het altijd interessant gevonden welke rol voeding kan spelen bij de gezondheid, waardoor het voor mij een logische keuze was om na mijn mbo-opleiding verder te studeren.

Als diëtiste vind ik het belangrijk dat de cliënt centraal staat en dat deze een passende begeleiding krijgt op het gebied van voeding en een stukje levensstijl. Ieder persoon is daarin uniek, waardoor ik het als een uitdaging zie dat ik hierin een bijdrage kan leveren.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de bossen te vinden met mijn trouwe viervoeter, trek ik erop uit om leuke dingen te ondernemen of kan ik genieten van een goed boek.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Ik zorg er eigenlijk altijd voor dat ik standaard wat restjes in de diepvries heb zitten, zodat ik deze enkel hoef op te warmen. Mocht het toch voorkomen dat ik van niets voorzien ben, maak ik graag gebruik van de airfryer. Hierin doe ik dan krielaardappeltjes met een stukje vlees/vis. Stoom ik nog wat groenten voor erbij en zo heb ik binnen 20 minuten toch een warme maaltijd op tafel.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Tilburg

Locatie: Club Pellikaan
Rueckertbaan 219
5042 AR  TILBURG

Meer informatie over Diëtheek Tilburg.

Social Media

.