/Anneke Kloosterman
Anneke Kloosterman2019-12-02T17:04:02+02:00

Anneke Kloosterman

Diëtist Anneke Kloosterman

Sinds 2007 ben ik werkzaam als diëtist. Ik vind het fijn om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun gedragsverandering. Door middel van motiverende gespreksvoering en praktische tips wordt geprobeerd dit te realiseren. Ieder mens is uniek. De begeleiding is dan ook bij iedereen weer anders. Het geeft mij voldoening wanneer een cliënt zijn/haar gedrag blijvend veranderd en hier zelf ook tevreden mee is.

Ik ben moeder van 2 kinderen in de basisschool leeftijd. We wonen als gezin buiten het dorp en hebben een redelijk grote tuin. Tuinieren is een hobby van mij. Zo is in de moestuin van alles te doen. Oude groente rassen verbouwen zoals pastinaak en kollumer erwten vind ik leuk om te doen. Sinds vorig jaar hebben we een broeikas.  Leerzaam voor de kinderen en tegelijkertijd  ontspanning voor me zelf! Niks is lekkerder (en gezonder) dan sla, tomaat en  komkommer uit  eigen tuin of kas!

Specialisaties

  • Diabetes Mellitus
  • Ondervoeding
  • Emotie eten de baas specialist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Dan probeer ik hier een dag van te voren al rekening mee te houden. Dan kook ik voor 2 dagen. Lukt dat niet dan staan aardappelen en groente uit pot of blik binnen 30 minuten op tafel.

Diëtheek Drachten

Fysio Moleneind
Moleneind 175
9203 ZZ Drachten

Apotheek Barentsen
Vogelzang 46
9201SC Drachten

Huisartsenpraktijk Postma
Burgemeester Wuiteweg 31
9203 KA Drachten

Meer informatie over Diëtheek Drachten.

Social Media