/Anouk Holman
Anouk Holman2020-04-07T15:52:30+02:00

Anouk Holman

Mijn passie voor voeding is ontstaan tijdens een revalidatietraject waarbij ik zelf veel onderzoek heb gedaan naar voeding. Deze passie werd verdiept door diverse situaties waarbij op medisch gebied voeding de hoofdrol speelt.

Het mooiste van ons vak vind ik dat je advies en ondersteuning kunt bieden bij iets dat dagelijks een essentiële rol speelt namelijk: voeding. Iedereen heeft een ander eetpatroon en daarom probeer ik met zo weinig mogelijk aanpassingen zoveel mogelijk resultaat te bereiken. Dit betekent dat iedere cliënt een passend voedingsadvies meekrijgt.

Naast voeding heb ik een voorliefde voor sport. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Personal Training gevolgd en heb ik mij verdiept in voeding bij sport. Zelf doe ik aan fitness en wielrennen.

Tot en met half november neem ik de spreekuren van collega Linda Roskam over in verband met zwangerschapsverlof. Dit betekent dat ik tijdelijk werkzaam ben in Deventer (dinsdag van 12.30-17.00) en Hoenderloo (iedere eerste donderdag van de maand van 08.30-17.00). Ik ben zelf echter woonachtig in Almere dus mijn vaste spreekuren zullen plaatsvinden op de maandag in Almere bij Club Pellikaan (08.30-17.00) en op donderdag in Amsterdam Noord bij apotheek De Meeuwen (09.00-12.30). Ook zal ik twee keer per maand spreekuur geven bij het Flevoziekenhuis op de poli Bariatrie.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Wanneer ik weinig tijd heb om te koken maak ik een ovengerecht, denk daarbij aan aardappeltjes en vis met daarbij een salade. Of ik bereid een dag van tevoren de maaltijd zodat er snel gegeten kan worden.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Flevoland

Locatie: Sportschool Club Pelikaan
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

Meer informatie over Diëtheek Flevoland.

Social Media

.