/Anouk Holman
Anouk Holman2020-08-31T11:00:46+02:00

Anouk Holman

Mijn passie voor voeding is ontstaan tijdens een revalidatietraject waarbij ik zelf onderzoek heb gedaan naar geschikte voeding op dat moment. Deze passie werd verdiept door diverse situaties waarbij op medisch gebied voeding de hoofdrol speelt. Voeding is mede bepalend voor hoe goed ons lichaam kan herstellen en hoe fit ons lichaam is.

Het mooiste van ons vak vind ik dat je advies en ondersteuning kunt bieden bij iets dat dagelijks een essentiële rol speelt namelijk: voeding. Iedereen heeft een ander eetpatroon en daarom probeer ik met zo weinig mogelijk aanpassingen zoveel mogelijk resultaat te bereiken. Dit betekent dat iedere cliënt een passend voedingsadvies meekrijgt.

Naast voeding heb ik een voorliefde voor sport. Tijdens mijn opleiding heb ik de minor Personal Training gevolgd en heb ik mij verdiept in voeding bij sport. Zelf doe ik aan fitness en wielrennen.

Ik ben woonachtig in Almere en draai mijn spreekuren in Almere bij Club Pellikaan (maandag in de even weken en iedere dinsdag van 08.30-17.00) en in het Flevoziekenhuis voor de poli Bariatrie (op maandag in de oneven weken en iedere vrijdag van 08.30-17.00)
Bij beide locaties werk ik met erg veel plezier, en ik zie u graag terug op één van mijn spreekuren!

Specialisaties

  • Diëtist
  • Diabetes

  • Bariatrie

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Wanneer ik weinig tijd heb om te koken maak ik een ovengerecht, denk daarbij aan aardappeltjes en vis met daarbij een salade. Of ik bereid een dag van tevoren de maaltijd zodat er snel gegeten kan worden.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Flevoland

Locatie: Sportschool Club Pelikaan
Koninginneweg 1
1312 AW Almere

Locatie: Flevoland Ziekenhuis, huisartsenpost
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere

Meer informatie over Diëtheek Flevoland.

Social Media

.