/Anouk van der Linden
Anouk van der Linden2021-01-25T09:58:10+02:00

Anouk van der Linden

Ik ben Anouk van der Linden. Vanaf kinds af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in voeding en wat het met je lichaam kan doen. In 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist en in de ouderenzorg aan het werk gegaan. Hoewel dit ook heel interessant is, begon het na een jaar echter te kriebelen en heb ik een baan gevonden waarbij ik mijn passie kan volgen: mensen vertellen over gezonde voeding en wat voor invloed het heeft op je lichaam! Mijn adviezen richten zich altijd op zoveel mogelijk gezonde, natuurlijke voeding die aangepast is op de smaak en behoefte van mijn cliënt. Naast de opleiding tot diëtist heb ik ook een cursus gevolgd tot leefstijlcoach. Ik begeleid cliënten dan ook op andere leefstijlfactoren dan voeding, bijvoorbeeld beweging en ontspanning. Daarnaast heb ik een post-HBO-cursus gevolgd met betrekking tot Voeding en Allergieën/intoleranties.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zingen,  te lezen en natuurlijk sta ik graag in de keuken, zowel om nieuwe gezonde recepten te ontwikkelen als om een lekkere (ongezonde) taart te bakken!

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Een roerbak van krielaardappeltjes in de schil, verschillende groenten (paprika, ui, champignons, courgette) en tonijn, die ik vervolgens op smaak breng met bijvoorbeeld Italiaanse of Provencaalse kruiden. Tip: de olie uit het blikje tonijn kun je gebruiken om het gerecht in te roerbakken!

Diëtheek Deventer – Apeldoorn

Locatie: Gezondheidscentrum Sint Jozef
Louis Pasteurstraat 10-F
7415 EP Deventer

Locatie: Club Pellikaan Apeldoorn
Frankenlaan 42
7312 TD Apeldoorn

Locatie: Antvelink Sportcentrum
David Wijnveldtweg 4
7425 AC Deventer

Locatie: Voetcomfort
Fonteinkruid 63
7422 MS Deventer

Meer informatie over Diëtheek Deventer – Apeldoorn.

Social Media