/Bas Wielaard
Bas Wielaard2019-03-19T12:35:19+00:00

Bas Wielaard

Mijn interesse in voeding is begonnen op jonge leeftijd. Vanaf kinds af aan ben ik altijd al veel met sport bezig geweest, en merkte ik al wat voor een effect voeding kan hebben op je sportprestaties. Door op de juiste momenten de juiste voedingskeuzes te maken, kan dit je helpen om beter te presteren en je sportdoelen te behalen. Deze interesse in voeding heeft zich verder ontwikkeld, doordat ik mezelf begon af te vragen wat voeding allemaal voor je lichaam kan betekenen, zowel bij ziekte als gezondheid. Met deze insteek ben ik dan ook de opleiding tot diëtist gaan volgen.

Inmiddels een aantal jaren verder en de opleiding tot diëtist afgerond, is het dan eindelijk tijd om mensen te gaan helpen door ze op voedingsgebied te gaan begeleiden. Centraal in deze begeleiding staan de wensen en behoeften van u als cliënt. Op basis hiervan maken we een persoonlijk plan en stellen we doelen op, waardoor we samen toewerken naar een blijvend resultaat!

Specialisaties

  • Diëtist
  • Overgewicht

  • Voeding en sport

  • Diabetes Mellitus

  • Ondervoeding

  • CVRM

  • COPD

  • Voeding na bariatrische chirurgie

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Als ik weinig tijd heb, maak ik vaak iets makkelijks van wat ik nog thuis heb liggen. Dit kan bijvoorbeeld een boerenomelet zijn, maar vaak is dit een volkorenwrap, omdat je met de vulling alle kanten op kunt. Beleg de wrap bijvoorbeeld met zalm, zuivelspread en wat frisse groenten, zoals komkommer en paprika. Of maak een variant met kipblokjes, groenten naar keuze en een fris cocktailsausje. Vegetarisch? Vul de wrap met kidneybonen, maïs, avocado, paprika, tomatenblokjes en wat crème fraîche. Voeg voor een Mexicaans tintje wat chili, paprikapoeder en cayennepeper toe. Kortom, met een wrap kun je oneindig variëren!

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Tilburg

Locatie: Club Pellikaan
Rueckertbaan 219
5042 AR  TILBURG

Meer informatie over Diëtheek Tilburg.

Diëtheek Deil

Locatie: Paramedisch Centrum Safe
Benedeneindseweg 19 A
4158 ED  DEIL

Meer informatie over Diëtheek Deil.

Diëtheek St. Michelsgestel

Locatie: Kringapotheek Gestel
Petrus Dondersplein 6
St. MICHELSGESTEL

Meer informatie over Diëtheek St. Michielsgestel

Social Media

.