/Claudia Heinsma
Claudia Heinsma2020-01-24T15:11:56+02:00

Claudia Heinsma

Tijdens mijn consulten help ik o.a. mensen die te maken hebben met emotie-eten en/of eetproblemen, zodat zij weer een gezonde relatie met eten kunnen ontwikkelen. Daarnaast kijken we dan samen naar welk lichaamsgewicht het beste bij iemand past. In mijn werkzaamheden als diëtist vind ik het heel belangrijk om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden om je eetgedrag, voedingspatroon en leefstijl te veranderen. Het gesprek gaat hierdoor niet alleen over je voeding maar ook over jouw persoonlijke situatie, motivatie en je drijfveren. Doordat er een compleet beeld van jouw persoonlijke situatie wordt gecreëerd kunnen we gaan werken aan een passende behandeling en krijg je een advies op maat!

Het mooiste resultaat is dat je ervaart dat de kracht van de juiste voeding en de juiste leefstijl,  je een goede gezondheid kan leveren.

Specialisaties

  • Diabetes Mellitus
  • Koolhydraatarme voeding (grip op koolhydraten)
  • Emotie eten de Baas specialist©

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Een salade van verschillende soorten sla, walnoten, pijnboompitten, appel, tomaat afgemaakt met een lekkere dressing van olijfolie, appelazijn, walnotenolie, citroensap.

Diëtheek Claudia Heinsma

Gezondheidscentrum De Sluiswachter
De Sluiskampen 40
9422 AP Smilde

Huisartsenpraktijk Vaes
Westeind 16a-b
9331 CB Norg

Locatie: Joelca Hilverda, praktijk voor lichaamsgerichte therapie
Athenestraat 6
9403 DX ASSEN

Locatie: Gezondheidscentrum De Lijnwoerd
Schoolstraat 6
9411 PB Beilen

Meer informatie over Diëtheek Claudia Heinsma

Social Media

.