/Daniëlle Heman
Daniëlle Heman2020-09-15T10:31:39+02:00

Daniëlle Heman

Hallo, ik ben Danielle, woonachtig in Zeist. Ik heb een grote passie voor lekker en gezond eten.
Dit is niet altijd zo geweest. Als kind was ik een moeilijke eter, terwijl ik ontzettend veel sportte, waardoor ik mijn basis wel nodig had. Dit is met de tijd omgeslagen, toen ik meer plezier kreeg in het bereiden van verschillende maaltijden. Toen heb ik een periode ook hoger in gewicht gezeten. Door meer bewustwording en inzicht tijdens mijn opleiding is daar weer verandering in gekomen. Ik vind het leuk om nieuwe maaltijden uit te proberen van verschillende keukens, waarbij ik het liefst vegetarisch eet.
In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in met de racefiets of maak ik een wandeling. Verder luister ik naar allerlei podcasten en geeft een yogales mij de ultieme ontspanning. Ik heb het geluk dat ik naast diëtist, ook yogalessen mag verzorgen.
Tijdens de consulten vind ik het belangrijk dat je het vertrouwen voelt om je open te stellen, om vanuit die basis samen een passend en haalbaar plan op te stellen.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Soep met linzen, wortel, paprika en diepvriesspinazie. Toevoeging: Italiaanse kruiden, kerrie, kurkuma, komijn en paprikakruiden voor de smaak. Alles op hoog vuur en binnen 15 minuten met de staafmixer er doorheen. Als laatste voeg ik nog koude fetakaas toe.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Utrecht

Locatie: Gezondheidscentrum Binnenstad
Van Asch van Wijckskade 28
3512 VS Utrecht

Locatie: Julius Gezondheidscentrum Parkwijk
Eerste Oosterparklaan 78
3544 AK Utrecht

Meer informatie over Diëtheek Utrecht.

Diëtheek Nieuwegein

Locatie: Gezondheidscentrum Mondriaanlaan
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Meer informatie over Diëtheek Nieuwegein.

Social Media