/Donatella Andreoli
Donatella Andreoli2021-03-29T15:22:08+02:00

Donatella Andreoli

Ik ben Donatella, woon in Nijmegen en ben sinds 2019 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en diëtetiek. Ik ben opgegroeid in een gezin waar allebei mijn ouders graag kookten en medicijnen als laatste hulpmiddel werden gezien. Deze mentaliteit heb ik overgenomen van hen. Voeding kan bijdragen aan de gezondheid. Je gezond voelen helpt om positief in het leven te staan en in het doen van de dingen waar je blij van wordt. Ik vind het mooi dat ik hier als diëtiste een stukje aan bij kan dragen.

Tijdens de opleiding Voeding en diëtetiek heb ik mijn minor in Amerika gevolgd en een afstudeeronderzoek gedaan naar hoe cultureel competent diëtisten zijn. Door deze ervaringen ben ik meer ‘open-minded’ geworden heb ik veel geleerd over verschillende culturen. De geleerde lessen zal ik meenemen in mijn consulten.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief. Ik vind afwisseling hierin erg leuk. Zo doe ik aan fitness, steps, yoga, salsa dansen en wandelen of hardlopen langs het Waalstrandje of door het bos. Ook hou ik van schilderen, festivals, reizen en natuurlijk koken.

Specialisaties

  • Diabetes Mellitus type 2

  • Hypercholesterolemie

  • Overgewicht

  • Ondergewicht

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Dan ga ik vaak voor volkorenpasta met ui, paprika en courgette en gezeefde tomaten als saus. Ik eet geen vlees, dus als vleesvervanger doe ik er een blikje linzen door. Maak af met wat Italiaanse kruiden en een beetje geraspte kaas. Super simpel en snel klaar!

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek ‘s-Hertogenbosch

Locatie: Gezondheidscentrum Den Bosch West
Kooikersweg 203 A
5223 KE ‘s-HERTOGENBOSCH

Meer informatie over Diëtheek ‘s-Hertogenbosch.

Diëtheek

Locatie: Huisartsenpraktijk Nieuw-Rhenen
Nieuwe Veenendaalseweg 53
3911 MG Rhenen

Meer informatie over Diëtheek Rhenen

Locatie: Huisartsenpraktijk Elst
Tabaksweg 22B
3921 CM  ELST

Meer informatie over Diëtheek Elst

Social Media

.