/Evita Vianen
Evita Vianen2021-09-14T16:05:47+02:00

Evita Vianen

Ik ben Evita Vianen, ik heb Voeding en Diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn opleiding realiseerde ik hoe groot het effect is van voeding op je gezondheid, maar naast voeding is het ook van belang om aandacht te schenken aan de andere leefstijlfactoren zoals; beweging, ontspanning, slaap, stress en zingeving.

Ik ben positief ingesteld, tijdens mijn consulten focus ik daarom ook graag op wat wél mogelijk is. Genieten van lekkere dingen hoort bij het leven, maar wel in de juiste balans.

Het is belangrijk om je goed te voelen in je eigen lichaam. Graag stel ik samen met mijn cliënt af welke aanpassingen er haalbaar en realistisch zijn, want gezond eten en drinken is ook zeker lekker en gezellig. Ik vind het belangrijk dat iemand weer blij is met zichzelf, van afvallen tot aankomen en van jong tot oud.

De regie is aan jou, de handvatten rijk ik aan.

In mijn vrije tijd ben ik graag omringd door gezelligheid en vrienden. Daarnaast speel ik al jaren volleybal met plezier.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Wanneer ik weinig tijd heb om een maaltijd klaar te maken, kook ik zilvervliesrijst, wok ik sperziebonen met paprika en kipfilet. Ik maak hierbij zelf een sausje van kerrie en kookzuivel.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Oudwater

Locatie: Medisch Centrum Oudewater
Oude Singel 11/28
3421 ED  OUDEWATER

Meer informatie over Diëtheek Oudewater.

Diëtheek Montfoort

Locatie: Medisch Centrum Hofplein
Hofplein 16
3417 JN Montfoort

Meer informatie over Diëtheek Montfoort.

Social Media

.