/Hans Rebers
Hans Rebers2021-07-19T09:27:56+02:00

Hans Rebers

Mijn interesse in voeding en gezondheid is relatief laat op gang gekomen. Na een studententijd waarin er toch wel erg vaak chips en bier op het menu stonden, ben ik steeds fanatieker gaan hardlopen. Toen de prestaties steeds beter werden, ben ik me ook gaan verdiepen in de rol die voeding daarin kan spelen. Ik vond het zo interessant, dat ik weer terug naar de schoolbanken ben gegaan om mijn diploma voeding en diëtetiek te halen. Het leuke aan het vak van diëtist, is dat geen cliënt hetzelfde is. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, probeer ik erachter te komen wat iemand drijft, waar iemands kracht ligt en welke valkuilen iemand moet overwinnen. Om zo samen een plan te kunnen maken voor duurzame gedragsverandering.

In mijn vrije tijd doe ik tegenwoordig overigens niet meer aan hardlopen, maar zit ik op de wielrenfiets. Een heel avontuurlijke sport waarin je ons land weer op een heel andere wijze leert kennen.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Dan maak ik een overheerlijk, pittige ‘prutje’ van kidneybonen, tomaten, paprika en een beetje mais. Lekker kruiden met wat paprikapoeder, komijnzaad, chilivlokken en was verse koriander en geserveerd met zilvervliesrijst en avocado. Mij kan je niet blijer maken!

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Utrecht

Julius Gezondheidscentrum Veldhuizen
Molenpolder 20
3453 NZ DE MEERN

Huisartsenpraktijk Harmelen/Vleuterweide locatie Harmelen
Kerkweg 2
3481 CR Harmelen

Locatie: Huisartsenpraktijk Harmelen/Vleuterweide locatie Vleuterweide
Middenburcht 116 (in het winkelcentrum)
3452 MT Vleuten

Locatie: Leefstijl en vitaliteitscentrum ‘Medi-Zijn’
Weerdsingel Oostzijde 8
3514 AA Utrecht

Meer informatie over Diëtheek Utrecht.

Social Media

.