/Jente Friso
Jente Friso2021-02-23T09:51:37+02:00

Jente Friso

Mijn naam is Jente Friso en ik ben sinds oktober werkzaam als diëtist bij Diëtheek. Me bezig houden met voeding is altijd al een hobby van me geweest, of dat nou gaat om koken (gezond én soms iets minder gezond), de combinatie van voeding en sport of mensen voorzien van adviezen, ik geniet er ontzettend van. Ik heb zelf ervaren wat voor effect voeding op je lichaam en gemoedstoestand kan hebben, ik zie het als een uitdaging om daar met iemand een gezonde balans in te vinden. Er valt zo veel plezier te halen uit voeding, het moet nooit een straf worden. Ik ben van mening dat er meerdere manieren zijn om een gezonde leefstijl te handhaven en ik wil daar graag een persoonlijke aanpak in aanbieden.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om iets te bakken of te koken. Ik fiets geregeld een rondje op mijn racefiets, of ik zoek de natuur op om hard te lopen of te wandelen. Verder hou ik mij bezig met verduurzaming door weinig vlees te eten, zo min mogelijk voedsel weg te gooien en ik haal het liefste mijn spulletjes van de kringloopwinkel.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Een zoete aardappel poffen in de magnetron met daarbij een mixje van gebakken ui, champignon, paprika, mais, kikkererwten of kidneybonen en lekker wat kruiden, met daarbij als finishing touch een klodder crème fraîche!

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Groningen

Locatie: Gezondheidscentrum Lewenborg
Kajuit 438 A
9733 CZ Groningen

Meer informatie over Diëtheek Groningen.

Diëtheek Haren

Locatie: Gezondheidscentrum
Nieuwe Stationsweg 12
9751 SZ Haren

Meer informatie over Diëtheek Haren.

Diëtheek Winschoten

Locatie: Apotheek Hommesplein
Dr. Hommesplein 25
9671 CZ Winschoten

Meer informatie over Diëtheek Winschoten.

Diëtheek Haren

Locatie: Fysio Fitness Annen
Kruisakkers 34a
9468 BJ  ANNEN

Meer informatie over Diëtheek Annen.

Social Media

.