/Jet Oude Reimer
Jet Oude Reimer2019-06-18T09:53:19+02:00

Jet Oude Reimer

Diëtist Jet Oude Reimer

Mijn naam is Jet Oude Reimer. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als diëtist en met veel enthousiasme ben ik in 2017 begonnen met werken bij Diëtheek.

Het allerleukste aan mijn werk als diëtist vind ik het contact met mensen en het opstellen van een persoonlijk voedingsadvies. Iedereen is weer anders en ook bij iedereen past er weer een ander voedingsadvies, dat maakt het werk voor mij een echte uitdaging.

Graag wil ik je helpen om samen aan jouw doel te werken. Hoe kan en wil jij jouw doel bereiken? Wat past er bij jou als persoon? Samen zullen wij daar over na gaan denken en een plan van aanpak gaan maken.

Specifieke deskundigheid

 • Diabetes

 • COPD
 • Maag- darmklachten (tevens FODMAP)

 • Overgewicht
 • Ondergewicht

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Pasta pesto

Benodigdheden: een wok, koekenpan/gril en een kookpan.

Ingrediënten voor 1 persoon:

 • 1 zalmmoot
 • Diverse groenten naar keuze (Ik doe zelf; courgette, ui, paprika)
 • 100-150 gram volkoren penne
 • 1 eetlepel Pesto
 • 1 teentje knoflook
 • ½ eetlepel Garam Massala
 • Peper
 • Olijfolie of een ander vloeibaar bak en braadproduct

Eerst giet ik de penne in een pan met kokend water, daarna wok ik de knoflook met de garam massala in olijfolie en voeg ik vervolgens de groenten toe.

Als laatste bak ik even kort de zalm in een koekenpan of grilpan in olijfolie.

Als de penne gekookt is, de groente gaar (nog wel een beetje met bite het liefst) en de zalmmoot gebakken en in stukjes gesneden, voeg ik alles in 1 pan bij elkaar en voeg ik 2 eetlepels creme fraiche en de pesto toe. Even doorroeren en klaar! ( om afwas te besparen voeg ik het allemaal samen in de pan waarin ik de pasta heb gekookt, wel eerst even het kookwater eruit gieten).

.

Diëtheek Amsterdam Noord

Locatie: Apotheek De Meeuwen
Waddenweg 1
1025 PR AMSTERDAM

Meer informatie over Diëtheek Amsterdam Noord.

 

Diëtheek Utrecht

Locatie: Gezondheidscentrum Binnenstad
Van Asch van Wijckskade 28
3512 VS Utrecht

Meer informatie over Diëtheek Utrecht

Social Media

.