/Judith Kroesbergen
Judith Kroesbergen2021-06-01T10:50:59+02:00

Judith Kroesbergen

Ik ben Judith Kroesergen, 23 jaar en sinds 2019 afgestudeerd diëtist! Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Diëtheek op de locaties in Amersfoort, Eck en Wiel en Maurik.

In het werk als diëtist vind ik het mooi om te zien hoe (soms kleine) aanpassingen in de voeding en/of leefstijl bij zoveel verschillende doelgroepen bij kunnen dragen aan een gezonder en leuker leven!

Samen met jou aan deze gezonde leefstijl werken, die goed bij jou als persoon aansluit, vind ik een leuke uitdaging! Hierbij is de insteek dat de nieuwe leefstijl voor jou goed vol te houden is.

In mijn vrije tijd ben ik lekker veel aan het sporten, houd ik van gezond en lekker koken en ben ik graag samen met familie en vrienden.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Als ik snel een lekkere maaltijd op tafel wil dan ga ik voor een simpel pastagerecht van volkorenpasta met groenten zoals ui, paprika en courgette, verse spinazie en gezeefde tomaten als saus.  Daarnaast voeg ik kipfiletblokjes toe en maak ik het gerecht af met wat geraspte kaas en Provençaalse kruiden. Een snel maar smakelijk gerecht!

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Maurik

Locatie: Sport For All
Prins Marijkelaan 15A
4021 EA Maurik

Meer informatie over Diëtheek Maurik.

Diëtheek Amersfoort

Huisartsenpraktijk Soesterkwartier
Noorderwierweg 84
3812 SM  AMERSFOORT

Club Pelikaan
De Brand 5
3823 EM  AMERSFOORT

Quin dokters
Heideweg 244
3825 ZM  Amersfoort

Meer informatie over Diëtheek Amersfoort.

Diëtheek Eck en Wiel

Locatie: Sport For All
Adam van Delenstraat 8
4024 JB Eck en Wiel

Meer informatie over Diëtheek Eck en Wiel.

Social Media

.