/Judith Notenboom
Judith Notenboom2021-08-09T16:10:06+02:00

Judith Notenboom

Na mijn afstuderen heb ik eerst een tijdje als onderzoeksdiëtist gewerkt bij de universiteit van Wageningen. Divers werk, maar het direct helpen van mensen miste ik. Daarom ben ik sinds april 2019 met veel plezier begonnen bij Diëtheek. 

Het leukste aan het diëtistenvak vind ik dat iedere cliënt zijn eigen verhaal heeft. Ik vind het belangrijk om daar goed naar te luisteren, zodat ik een advies kan geven waar u echt mee geholpen bent. Ik ben ervan overtuigd dat veranderen altijd gaat in kleine stapjes. Of u nu gewicht wilt verliezen, juist wilt aankomen of uw darmklachten wilt verminderen. Ik help u graag bij het stellen van haalbare doelen, zodat u vaker een succesgevoel heeft. Het gaat er uiteindelijk om dat het een gewoonte wordt. En dan zult u zien, dan gaat het steeds meer vanzelf!

In mijn vrije tijd kook ik graag, ik houd van gezellig avonden met vrienden (met lekker eten en spelletjes) en ben graag in de natuur.

Ik ben werkzaam  in Amersfoort, Driebergen en Wijk bij Duurstede.

Specialisaties

  • Diëtist
  • Leefstijlcoach

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Ik ben vooral van het maaltijdplannen. Ik kook vaak voor meerdere dagen, zodat ik op drukke momenten altijd iets achter de hand heb. Een grote vriezer is ideaal! Maar mocht die leeg zijn dan is dit een fijn recept: stukje zalmfilet uit de oven, broccoli en puree van tuinbonen (bonen opwarmen en dan met de staafmixer erdoorheen, extra lekker met een scheutje kookroom en wat peterselie).

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Amersfoort

Locatie: Huisartsenpraktijk Soesterkwartier
Noordewierweg 84
3812 DM AMERSFOORT

Locatie: Huisartsenpraktijk Vathorst
Wervershoofstraat 367
3826 EM AMERSFOORT

Meer informatie over Diëtheek Amerfoort.

Diëtheek Wijk bij Duurstede

Locatie: Ewoud en Elisabeth Gasthuis
Gansfortstraat 4
3961 CR Wijk bij Duurstede

Meer informatie over Diëtheek Wijk bij Duurstede.

Diëtheek Driebergen

Locatie: Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG  DRIEBERGEN

Locatie: medisch centrum Driebergen
Schippersdreef 4
3972 VA Driebergen

Meer informatie over Diëtheek Driebergen.

Social Media