/Julia Meijer
Julia Meijer2021-01-25T10:04:50+02:00

Julia Meijer

Graag stel ik mij voor! Mijn naam is Julia Meijer en ik werk als diëtist bij Diëtheek Amstelveen. Vanaf het moment dat ik ben gaan nadenken over wat ik later voor werk wilde gaan doen,  was er één keuze voor mij en dat was diëtist worden.

Voeding en gezondheid vind ik erg belangrijk. Ik wil mijn kennis hierover graag delen, met het doel om iemand beter en gezonder in het leven te laten staan. Ik probeer iedere dag iets nieuws te leren om steeds betere adviezen te kunnen geven. Daarnaast moet je ook met dit vak bijblijven met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen. Het werk als diëtist doe ik met heel veel plezier. Wat ik zo leuk vind aan het werk, is om samen op zoek te gaan naar een passende oplossing die past bij het doel. Ik krijg energie van de begeleiding en het bieden van hulp.

Door het werk als diëtist heb ik geleerd dat ieder mens anders is en dat iedereen een andere behoefte en een ander doel heeft. Met kleine stapjes kun je vaak al groot resultaat bereiken. Gezond eten hoeft zeker niet saai te zijn.

Naast het werk als diëtist, geniet ik van wandelen, een goed boek, lekker en gezond koken en ben ik een teamspeler op het hockeyveld.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Wanneer ik weinig tijd heb om te koken, kies ik meestal voor een snel wokgerecht. Ik heb altijd groenten in de diepvries liggen, hierbij kook ik zilvervliesrijst en bak ik een stukje kipfilet. Ik kruid dat met citroensap, peper, kerrie en een klein beetje chilipoeder. Een snelle, voedzame maaltijd!

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Amstelveen – Buitenveldert

Locatie: Gezondheidscentrum Marne
Marne 13
1186 NZ Amstelveen

Meer informatie over Diëtheek Amstelveen – Buitenveldert.

Social Media

.