UA-16108233-1
/Julia van Vuuren
Julia van Vuuren2019-06-18T09:38:20+00:00

Julia van Vuuren

Begin 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist en sinds kort werkzaam bij Dietheek. Ik woon samen met mijn vriend in Arnhem, waar ik veel van mijn vrije tijd doorbreng in de Arnhemse bossen en parken. Ik houd erg van koken, hardlopen en ik ben een echt familiemens. Het meeste plezier in mijn werk heb ik wanneer ik zie dat mijn cliënten hun persoonlijke doelen behalen. Ik haal hier veel voldoening uit en maak graag deel uit van dit ontwikkelingsproces. Wat maakt voeding gezond? Ik denk dat dit voor iedereen anders is. Ik spits mijn adviezen dan ook graag toe op jouw persoonlijke achtergrond en verwachtingen!

Specifieke deskundigheid

  • Diëtist
  • Overgewicht/obesitas

  • Bariatrie

  • Ondergewicht/ongewenst gewichtsverlies

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Wanneer ik weinig tijd heb om te koken, kies ik vaak voor een makkelijke pasta; gerookte zalm, cherrytomaatjes, lente-ui, crème fraiche en tagliatelle. Of ik maak een maaltijdsalade met een blikje tonijn en veel paprika.

.

Diëtheek Zeist

Locatie: Gezondheidscentrum Zeist-West
De Clomp 1910
3704 KS Zeist

Meer informatie over Diëtheek Zeist.

Diëtheek Driebergen

Locatie: Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG  DRIEBERGEN

Meer informatie over Diëtheek Driebergen.

Diëtheek Nieuwegein

Locatie: Gezondheidscentrum Mondriaanlaan
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Meer informatie over Diëtheek Niewegein.

Diëtheek Veenendaal

Locatie: Fysic Vision
Parallelweg 50
3903 BC  VEENENDAAL

Meer informatie over Diëtheek Veenendaal.

Locatie: Huisartsenpraktijk Het Huisartsenhuis
Hubert van Zuilenweg 5
3901 ZE Veenendaal

Meer informatie over Diëtheek Veenendaal.

Diëtheek Wijk bij Duurstede

Locatie: Ewoud en Elisabeth Gasthuis
Gansfortstraat 8
3961 CR Wijk bij Duurstede

Meer informatie over Diëtheek Wijk bij Duurstede.

Diëtheek Elst

Locatie: Huisartsenpraktijk Elst
Tabaksweg 22B
3921 CM  ELST

Meer informatie over Diëtheek Elst.

Social Media