/Linda Veen
Linda Veen2021-05-11T14:48:58+02:00

Linda Veen

Diëtist Linda Veen

Ik ben in 2010 afgestudeerd en sindsdien werk ik ook bij Diëtheek. Tijdens een open avond ben ik bij de opleiding Voeding & Diëtetiek gaan kijken en toen is mijn interesse in het diëtistenvak ontstaan. Ik werk graag met mensen en wil heb graag helpen hun doelen te bereiken met voeding.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om verre reizen te maken, te wandelen of een rondje op de racefiets te maken, maar ook om met een goed boek op de bank zitten vind ik heerlijk. Verder ga ik graag met vrienden en familie leuke dingen doen zoals uit eten gaan of een dagje op stap.

Specialisaties

  • Diabetes
  • COPD
  • Sportvoeding

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Ik probeer ervoor te zorgen dat ik altijd iets in de diepvries hebben liggen, bijv. zelfgemaakte pastasaus of nasi. Vaak probeer ik wat meer te koken zodat ik dat kan invriezen voor op de dagen dat ik geen tijd heb. Heb ik niets in de diepvries, dan eet ik een roerbakgerecht met pasta, rijst of couscous. Ik vind het fijn om wat dingen als tomaten, komkommer, champignons, paprika, prei en courgette in huis te hebben. Dan kan ik niet zo snel mis grijpen en altijd iets gezonds op tafel zetten.

Diëtheek Purmerend e.o.

Praktijk Whereplantsoen
Pleinbuurt 1
1448 LD PURMEREND

Locatie: Huisartsenpraktijk Balk
Leeuwerikplein 80
1444 HZ PURMEREND

Locatie: Paramedisch Centrum Thermiek
Domineeslaan 91 D, kamer 5
1161 BW ZWANENBURG

Meer informatie over Diëtheek Purmerend e.o.

Social Media