Marjolein Turk2019-05-14T16:09:50+00:00

Marjolein Turk

diëtist Marjolein Turk

Ik ben Marjolein Turk, diëtist bij Diëtheek Schouwen Duiveland.

Wat maakt mijn vak zo leuk? Hetgeen we eten en drinken heeft enorme impact op ons fysiek en mentaal welbevinden, in gezondheid maar zeker in ziekte of bij een allergie of intolerantie. Ik ben altijd zeer geïnteresseerd geweest in de dynamische wereld van voeding en gezondheid. Daarnaast vind ik veel uitdaging in het psychische aspect van eten en drinken; Waarom eten we wat we eten? Hoe doorbreek je een hardnekkige gewoonte? Hoe kan je verleidingen in het dagelijks leven leren weerstaan?

Over de onderwerpen eten en diëten wordt van alles gezegd en geschreven. Ik help u graag door de bomen van voedingsmythes –en dieethypes weer het bos te kunnen zien. Zo kunnen we samen de weg vinden naar een écht gezond en voor u passend eetpatroon.

Hiermee begint het vaak pas, want hoe houdt u deze goede manier van eten op lange termijn vast? Dat kan hartstikke lastig zijn en heeft best wat aandacht nodig. Vallen en opstaan hoort erbij; een terugval is geen falen maar juist een hulpmiddel om een volgende keer beter met een lastige situatie om te leren gaan. En zo begeleid ik u stap voor stap naar een beter eet- en beweegpatroon.

Ik ben zelf woonachtig in de Hoeksche Waard, vlak onder Rotterdam. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezin, maar probeer ik ook wel eens een boek te lezen of zelf kleding te maken.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Diëtheek Schouwen Duivenland

Fysiotherapiepraktijk Oosterland
Markt 1
4307 AN OOSTERLAND

Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Koning Gustaafweg 2
4301 NP ZIERIKZEE

Meer informatie over Diëtheek Schouwen Duiveland.

Social Media

.