UA-16108233-1
/Melina van Rossum
Melina van Rossum2018-08-01T15:24:03+00:00

Melina van Rossum

Diëtist Melina van Rorssum

Ik ben sinds juni 2017 afgestudeerd als diëtist. Ik heb stage gelopen als klinisch diëtist in het RadboudUMC. In dit ziekenhuis heb ik voornamelijk patiënten begeleid met kanker en ondervoeding, maar ook met o.a. overgewicht, COPD, diabetes, hart- en vaatziekten en reumatische aandoeningen.

Zelf ben ik het dagelijks leven me bewust van mijn voedings- en beweegpatroon. Lekker, vers en gezond koken is iets waar ik niet alleen van overtuigd bent vanuit het oogpunt als diëtist maar iets wat ik persoonlijk ervaar. Ik kan me dan ook erg verheugen op een lekkere maaltijd. Samen met u wil ik op zoek naar de toepassing van gezonde en lekkere maaltijden die passen bij uw wensen en voorkeuren.

Er wordt veelal gedacht aan een dieet als een beperking, terwijl ik u juist wil laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ik spreek liever van een voedingsadvies om te werken in de richting van verandering in de persoonlijke eet- en leefstijl. Dit is namelijk essentieel om het vol te houden met een blijvend resultaat.

Er zijn vele informatiebronnen, trends en meningen te vinden over voeding. Aan mij de taak om u wegwijs te maken in de juiste kennis en informatie. U kunt bij mij terug voor al uw voedingsvragen!

Specialisaties

  • Drink- en sondevoeding
  • Kauw- en slikproblematiek
  • Oncologie
  • Ondervoeding
  • Ouderenzorg

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Voor een snelle maaltijd is de wok mijn beste vriend. Dan eet ik garnalen, wokgroenten (chinese, japanse of oosterse) met een verse kruidenmix, gebakken in wokolie. Binnen 10 à 15 minuten heb ik mijn lekkere, voedzame en makkelijke maaltijd bereid.

.

Diëtheek

Locatie: Huisartsenpraktijk De Heelhoek
Kasteellaan 73
6602 DD WIJCHEN

Meer informatie over Diëtheek Wijchen.

Locatie: Huisartsenpraktijk Elst
Tabaksweg 22B
3921 CM  ELST

Meer informatie over Diëtheek Elst.

Social Media