UA-16108233-1
/Nina Wagemans
Nina Wagemans2018-10-25T08:23:34+00:00

Nina Wagemans

Voor mij stond het al snel vast dat ik diëtist wilde worden. In dit beroep kan ik mijn liefde voor voeding toepassen in het persoonlijk begeleiden van cliënten. Als diëtist vind ik het belangrijk om mijn kennis van voeding mee te nemen in een persoonsgericht advies. Ik houd rekening met wensen en behoeften, en werk graag samen met de cliënt. Door deze samenwerking kunnen we een passend advies opstellen.

Naast mijn werk bij Diëtheek ben ik ook werkzaam als diëtist in Het Maastricht UMC+, hier richt ik me hoofdzakelijk op ondervoeding en oncologie. Mijn werkzaamheden zijn hierdoor zeer afwisselend, waardoor elke dag opnieuw uitdagend is. De combinatie van deze twee werkplekken biedt mij de mogelijkheid om een stukje klinisch werken mee te nemen in het werk in de thuissituatie, en andersom.

Specialisaties

  • Ondervoeding

  • Oncologie

  • (geriatrische) revalidatie

  • Huisbezoeken

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Als ik weinig tijd heb maak ik graag een wokgerecht van kip, groenten en zilvervliesrijst. Ik kies hiervoor verschillende soorten groenten, maar mijn favoriete combinatie bestaat uit broccoli, paprika en champignons. Ik breng dit gerecht op smaak met wat knoflook, kerrie en een beetje sojasaus. Tegenwoordig kies ik ook regelmatig voor bloemkool- of broccolirijst als vervanger van zilvervliesrijst, zo heb je lekker veel groenten op je bord!

.

Diëtheek Maastricht & Heuvelland

Gezondheidscentrum Bemelen
Oude Akerstraat 50
6268 NE Bemelen

Paramedisch Centrum Céramique
Duitsepoort 11
6221 VA Maastricht

Medisch Centrum Gulpen
Rijksweg 29a
6271 AC Gulpen

Meer informatie over Diëtheek Maastricht en Heuvelland.

Social Media

.