/Over Diëtheek
Over Diëtheek2018-08-01T15:39:56+02:00

Over Diëtheek

over Diëtheek

Over Diëtheek

Diëtheek gelooft dat een gezond leven begint bij de juiste voeding. Goede voeding helpt u gezond en fit te houden. Soms vraagt uw gezondheid echter om een aanpassing van uw voeding.

Diëtheek geeft verantwoorde, persoonlijke voedingsadviezen om deze aanpassing op een praktische en realistische manier in uw leven in te passen.

Een Diëtheek diëtist is niet alleen dé deskundige bij uitstek op het gebied van voeding, maar is ook een goede coach om u te steunen bij de verandering in uw leefstijl.

Organisatie
Diëtheek is een landelijke organisatie van diëtisten met vestigingen door heel Nederland. Zo zit er altijd een diëtist bij u in de buurt. De dienstverlening van Diëtheek kenmerkt zich door klantgerichtheid, deskundigheid, een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Klantgericht

De diëtist kijkt bij de dieetadvisering altijd naar uw persoonlijke situatie. Niet alleen worden uw huidige voedingsgewoonten besproken, maar ook uw beweeg- en leefgewoonten komen aan bod.

Of u nu komt om af te vallen, om uw sportprestaties te verbeteren of voor voeding bij bijvoorbeeld diabetes, voedselallergie of hart- en vaatziekten, het voedingsadvies sluit altijd volledig aan op uw persoonlijke doelen, wensen en behoeften.

Deskundig

De diëtisten die bij Diëtheek werken hebben allemaal een 4-jarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond.

Ze zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast volgen de diëtisten regelmatig scholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van alle recente ontwikkelingen in het vakgebied.

Bereikbaar & Toegankelijk

Diëtheek heeft praktijken door heel Nederland. Zo zit er altijd een Diëtheek diëtist bij u in de buurt. Veel praktijken zijn ook ‘s avonds en in het weekend geopend.

Mocht u (om medische redenen) niet in staat zijn bij de diëtist langs te komen, is er ook de mogelijkheid voor een huisbezoek.

Ook telefonische en/of video-consulten behoren tot de mogelijkheden. Ideaal voor cliënten met een volle agenda.