/Ria Bouwhuis
Ria Bouwhuis2020-10-19T15:22:32+02:00

Ria Bouwhuis

Leuk dat u mij opzoekt! Ook ik ben erg geïnteresseerd in mijn cliënten, in het opbouwen van een goede band steek ik veel energie. Want alleen dan kun je samen aan doelen werken. Als diëtist help ik mijn cliënten om hun leefstijl te veranderen. Tijdens een behandeling komen veel cliënten erachter dat hun voeding een enorme impact heeft op het welbevinden. Weinig energie, altijd moe, gewrichtsklachten, buikpijn, darmklachten, lastig buikvet noem het maar op en voeding heeft een link hiermee. Samen gaan we kijken waar de specifieke knelpunten liggen en dan gaan we daaraan werken.

Mijn hobby’s zijn hardlopen, kookboeken lezen en leuke dingen doen met mijn gezin (man en 2 dochters). Mijn gezin is trouwens niet altijd even gecharmeerd van mijn beroep, want ik probeer vaak nieuwe recepten uit en dat wordt mij niet altijd in dank afgenomen.

Specialisaties

  • Orthomoleculaire benadering maag-darm klachten, stress gerelateerde klachten, reuma/fibromyalgie/artrose/overige gewrichtsklachten, onbegrepen overgewicht, hormonale klachten –overgang – PMS –PCOS

  • Prikkelbare Darm Syndroom en FODMAP dieet
  • Coaching in leefstijl aanpassing – voeding, bewegen, slapen, stress

  • Voedselovergevoeligheid, allergie en intoleranties

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Dan maak ik een eenpansgerecht, scheelt ook met opruimen achteraf!
Nodig: een wok, doe daar een pakje spekreepjes in, even goed aanbakken, dan een zak roerbakgroenten en een zak krieltjes erbij. Kruiden erbij (paprika, zout,peper) en goed doorroeren.  Na een minuut of 10 kun je eten! Wat ook lekker is: een lekkerbekje erbij (zonder de spekreepjes dan). En kijk, daar  doe ik mijn gezin dan wel weer een groot plezier mee!

Diëtheek Uithoorn

Locatie: Motion Fysiotherapie en Preventie
Wiegerbruinlaan 8a
1422 CB UITHOORN

Hier vindt u de link van de routebeschrijving naar deze locatie. Motion Fysiotherapie en Preventie

Meer informatie over Diëtheek Uithoorn.

Social Media

.