/Roos van den Hout
Roos van den Hout2021-03-16T11:10:55+02:00

Roos van den Hout

Als klein meisje was ik al in de keuken te vinden. Op mijn krukje maakte ik vele creaties en ontdekte ik hoe bijzonder voeding en de bereiding ervan is. Later toen ik in een hoger team ging hockeyen ontstond ook de interesse naar de samenstelling van voeding en het effect hiervan op sportprestaties. Daarnaast sta ik klaar voor anderen en ben ik gemotiveerd om ze te helpen. De keuze voor de opleiding voeding en diëtetiek was dan ook zo gemaakt.

Tijdens mijn opleiding heb ik mijn stages zowel in Nederland als in het buitenland gelopen. In Nederland heb ik bij een eerstelijnspraktijk in Sassenheim veel kinderen en volwassenen begeleid met onder andere overgewicht, ondergewicht/ ondervoeding, hypercholesterolemie, hypertensie en voedselintoleranties/ voedselallergieën. Mijn drijfveer is, om samen met de cliënten te streven naar één doel en ze daarbij te zien groeien en het beste uit zichzelf zien te halen!

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

In de avond eet ik altijd uitgebreid met vriendinnen of familie en ik maak hiervoor tijd vrij. Overdag heb ik vaak minder tijd en dan houd ik van rijstwafels met 100% puur pindakaas, banaan en een beetje kaneel! Dit geeft mij een energieboost waarmee ik weer verder kan.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Maarssen

Locatie: Gezondheidscentrum Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssenbroek

Meer informatie over Diëtheek Maarssen.

Dietheek Wageningen-Ede-Leusden

Locatie: Sport & Gezondheidscentrum Academas
Bavoortseweg 9a
3833 BM Leusden

Meer informatie over Diëtheek Wageningen-Ede-Leusden.

Diëtheek Nieuwegein

Locatie: Gezondheidscentrum Mondriaanlaan
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Meer informatie over Diëtheek Nieuwegein.

Social Media

.