/Sanne Gudde
Sanne Gudde2021-04-09T08:17:40+02:00

Sanne Gudde

Vanaf december 2019 ben ik werkzaam bij Diëtheek Zeeland, voornamelijk op onze locaties op Schouwen Duiveland en in Middelharnis. Ik heb voor deze opleiding gekozen, omdat ik altijd een voorliefde voor eten en gezondheid heb gehad. Je hebt maar één lichaam en ik vind het belangrijk om daar goed voor te zorgen. Ik vind het bijzonder dat je voeding in kan zetten ter preventie van ziekten of aandoeningen maar ook ik kan zetten als medicijn.

Mensen motiveren en stimuleren is wat ik het liefste doe; samen op zoek naar een behandeling die het beste bij jou past, zodat we stap voor stap het doel kunnen behalen. Met mijn sportachtergrond (CIOS) vind ik daarnaast beweging een belangrijk aspect binnen de leefstijl. Zo kan je met kleine veranderingen al mooie resultaten behalen, zowel lichamelijk als geestelijk.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, loop ik hard, ben ik in de sportschool te vinden, lees ik graag mooie tijdschriften en boeken, maar ben ik het allerliefst samen met vrienden en/of familie.

Specialisaties

  • Hypercholesterolemie

  • Overgewicht

  • Ondergewicht

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Als ik weinig tijd heb maak ik graag (volkoren) pasta of spaghetti met bijvoorbeeld gerookte zalm, pesto, crème fraîche, pijnboompitten en cherrytomaatjes. Dit recept gaat mij nooit vervelen

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Schouwen Duiveland

Locatie: Huisartsenpraktijk De Waag
Dijkstraat 32
4322 AB Scharendijke

Locatie: Fysant Fysiotherapie
Miereweg 3
4301 SJ Zierikzee

Locatie: Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Koning Gustaafweg 2
4301 NP Zierikzee

Locatie: FysioFit
Nieuwstraat 24
4311 AN Bruinisse

Locatie: de Huisartsenpraktijk Baas
Scheepswerfstraat 26
4328 BC Burgh-Haamstede

Meer informatie over Diëtheek Schouwen Duiveland.

Social Media

.