/Simone Pieters
Simone Pieters2020-12-01T12:48:32+02:00

Simone Pieters

In juli 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik sta graag in de keuken om te koken en bakken en daar is ook mijn passie voor voeding vandaan gekomen. Ook lees ik graag over alles wat met voeding te maken heeft. Vooral nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van leefstijl volg ik met plezier.

Als diëtist kijk ik verder dan alleen het voedingspatroon en vind ik het belangrijk om ook te focussen op de gehele leefstijl. Ik luister graag naar cliënten om vervolgens samen op zoek te gaan naar (kleine) veranderingen die gemaakt kunnen worden om de leefstijl gezonder te maken. Ik vind het daarbij ook belangrijk dat een verandering in het voedingspatroon niet als een streng dieet wordt ervaren want eten moet wel leuk blijven!

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij scouting, doe ik aan voetbal en loop ik hard. Doordat ik zelf veel sport vind ik het ook erg interessant om te zien hoe een combinatie van goede voeding, beweging en ontspanning kan leiden tot een gezondere leefstijl.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Ik maak een salade als ik weinig tijd heb. Hierin doe ik onder andere (gegrilde) groenten en peulvruchten. Zo kan ik snel een maaltijd maken als ik bijvoorbeeld minder tijd heb omdat ik ga sporten.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Haaglanden – Rotterdam

Locatie: De Reef
Kiekendiefstraat 17
2496 RP DEN HAAG

Locatie: De Scheepswerf
Scheepswerf 18
2265 BE Leidschendam

Meer informatie over Diëtheek Haaglanden en Rotterdam.

Social Media

.