/Tessa Nijman
Tessa Nijman2021-02-19T12:32:28+02:00

Tessa Nijman

Ik ben Tessa Nijman, 23 jaar en alles wat met eten te maken heeft is helemaal mijn ding, zo ben ik altijd in de weer met ingrediënten om gezonde en lekkere recepten te bedenken en kan ik de hele dag door over voeding praten. Daarnaast vind ik het enorm leuk en inspirerend om met mensen te werken en hierdoor heb ik destijds besloten de opleiding Voeding en Diëtetiek te gaan volgen in Nijmegen, waardoor ik mijzelf nu diëtiste/voedingsdeskundige mag noemen. Ik zal als diëtiste nooit met het vingertje gaan wijzen en u vertellen wat u wel of niet mag doen. Er zal ook zeker niet worden gesproken over een dieet, maar over een leefstijlverandering door middel van puur en lekker eten, wat goed is voor natuur, dier en bovenal jezelf!

Naast mijn werk als diëtist ben ik graag te vinden op de dansvloer (zowel in een danszaal als in de kroeg), want ik heb in 2015 de dansopleiding afgerond en ben vanaf dat moment ook met veel plezier klassiek ballet en modern jazz docente. Daarnaast kan ik enorm genieten van een goed kopje cappuccino in een leuke koffietentje op mijzelf of met vrienden.

Specialisaties

  • Diëtist
  • Overgewicht

  • Diabetes

  • Prikkelbare darm syndroom (FODMAP dieet)

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Ik eet vegetarisch en gebruik daarom graag bonen ter vervanging van vlees. Wat ik vaak doe is het verwarmen van een bonenmix van verschillende peulvruchten, dit mengen met Mexicaanse wok groenten en serveer dit dan samen met een halve avocado en een snufje knoflookpoeder, peper en zout.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Deventer – Apeldoorn

Locatie: Huisarts Kuypers
Rijksstraatweg 55
7384 AC WILP

Locatie: Medisch Centrum Singel
Binnensingel 10 B
7411 PM Deventer

Locatie: huisartsenpraktijk van Wolfswinkel en Frieling
Marconistraat 41
7316 PA Apeldoorn

Locatie: Huisartsenpraktijk Colmschate
Hendrik Verheesstraat 2A
7424 CJ  Deventer

Meer informatie over Diëtheek Deventer – Apeldoorn.

Social Media

.