/Vera van Schaik
Vera van Schaik2020-09-08T14:55:28+02:00

Vera van Schaik

Al snel tijdens de opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ kwam ik erachter dat ik voeding in combinatie met het menselijk lichaam erg interessant vind. Het meer medische aspect dus. Voeding speelt een belangrijke rol bij het functioneren van het menselijk lichaam, waarbij ik tot op zekere hoogte de gezegde ‘Voeding als medicijn’ zeker geloof. Momenteel volg ik naast mijn werk de scholing ‘Voeding bij chemotherapie’.

Verder heeft iedereen elke dag met voeding te maken, wat het juist uitdagend maakt om voor iedere cliënt een persoonlijk ‘dieet’ te maken. Ik maak makkelijk contact met mensen en probeer cliënten dan ook altijd zo snel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Ook vind ik het een uitdaging om mensen dingen zo makkelijk mogelijk uit te leggen, waardoor sommige adviezen beter begrepen kunnen worden.

In mijn vrije tijd ga ik vaak met mijn vriend mee naar de sportschool, maar ook houd ik erg van uit eten of naar de bioscoop gaan. Daarnaast lees ik graag een spannend boek.

Specialisaties

  • Diëtist

.

Wat ik eet als ik weinig tijd heb:

Aangezien ik vaak rustige avonden heb, komt dit gelukkig niet vaak voor! Ik ben ook nooit te beroerd om op de fiets naar de supermarkt te gaan, maar mocht tijdstekort toch voorkomen, dan is volkorenpasta met rode saus en wat groenten met tonijn/kip vaak iets wat voor handen is.

.

Cursussen & Workshops

Diëtheek Groningen

Locatie: Apotheek Poll
Korreweg 118
9715 AJ Groningen

Meer informatie over Diëtheek Groningen.

Diëtheek Lewenborg

Locatie: Gezondheidscentrum Lewenborg
Kajuit 438 A
9733 CZ Groningen

Meer informatie over Diëtheek Lewenborg.

Diëtheek Delfzijl

Locatie: Apotheek Wildersgang
Edestaalstraat 3
9933 KJ Delfzijl

Meer informatie over Diëtheek Delfzijl.

Social Media

.