/Werken bij Diëtheek
Werken bij Diëtheek2021-09-21T12:51:40+02:00

Vacatures

Wil jij ook werken bij de leukste diëtistenorganisatie van Nederland? Ben jij ondernemend, vooruitstreven en past de titel: “jouw persoonlijke diëtist” bij jou?

Bekijk dan nu of er voor jouw een vacature bij staat.

Startdatum

In overleg

1 september

1 september

In overleg

Per direct

In overleg

In overleg

Werken bij Diëtheek

.

Als je bij Diëtheek aan de slag gaat, kom je terecht in een leuk en veelzijdig team van ervaren diëtisten met verschillende specialisaties. Je maakt gebruik van de uitgebreide kennis- en materialen die Diëtheek heeft samengesteld en ontwikkeld. Er is ook veel ruimte voor eigen initiatief om van jouw spreekuurlocatie een succes te maken.

Na een korte inwerkperiode ga je zelfstandig aan de slag en draai je zelf spreekuren. Afhankelijk van jouw functie werk je als invaldiëtist op verschillende locaties of krijg je je eigen spreekuren.

Stage & afstuderen

Diëtheek draagt graag bij aan het opleiden van nieuwe diëtisten. Regelmatig lopen derde- en vierdejaars Voeding&Diëtetiek studenten mee met één of meer van onze diëtisten. Ook is het mogelijk om een afstudeeropdracht bij Diëtheek te doen.

Uniek aan een stage bij Diëtheek is dat je niet alleen meedraait met de spreekuren van de diëtist, maar dat je ook regelmatig op het hoofdkantoor bent. Je ziet hier wat er allemaal achter de schermen gebeurt en voert leuke opdrachten uit voor de afdeling Klantencontact, Operations of Marketing & Communicatie. Je stage bij Diëtheek is dus heel veelzijdig!

Diëtheek neemt bij voorkeur stagiaires aan via het stagebureau of de stagecoördinator van jouw opleiding.
Als je vragen hebt, mag je contact opnemen met de officemanager via info@dietheek.nl of 088 – 425 36 00.