Werkwijze2018-08-01T15:39:56+00:00

Werkwijze

Werkwijze

De eerste stap is gezet: u hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. U hebt daarbij de keuze gemaakt voor een diëtist van Diëtheek.

Wanneer u contact opneemt met Diëtheek krijgt u een medewerker van ons afsprakenbureau aan de telefoon. Zij plant samen met u een afspraak in bij een Diëtheek diëtist bij u in de buurt.

Tijdens het eerste gesprek met de diëtist wordt er uitgebreid gekeken naar uw huidige leefstijl. Wat eet en drinkt u gewoonlijk, wat doet u aan beweging, met wie leeft u samen etc. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op uw voedingspatroon.

Daarna kijkt de diëtist welke aanpassingen in uw voeding kunnen bijdragen aan uw gezondere leefstijl. Uw diëtist van Diëtheek maakt in samenspraak met u een realistisch advies. U krijgt geen standaard dieet, maar een praktisch en persoonlijk voedingsadvies afgestemd op uw behoeften, wensen en doelen.

Tijdens vervolgconsulten worden uw voortgang en ervaringen besproken, krijgt u aanvullende informatie en wordt u gecoacht bij de veranderingen in uw leefstijl.