/Werkwijze
Werkwijze2019-07-19T13:53:19+02:00

Werkwijze

Werkwijze

De eerste stap is gezet: u hebt besloten om samen met een diëtist een gezondere leefstijl te beginnen. U hebt daarbij de keuze gemaakt voor een diëtist van Diëtheek.

Wanneer u contact opneemt met Diëtheek krijgt u een medewerker van ons afsprakenbureau aan de telefoon. Zij plant samen met u een afspraak in bij een Diëtheek diëtist bij u in de buurt. Kijk hier voor een vestiging bij u in de buurt.

Tijdens het eerste gesprek met de diëtist wordt er uitgebreid gekeken naar uw huidige voedingspatroon en leefstijl. Wat eet en drinkt u gewoonlijk, wat doet u aan beweging, hoe gaat het met uw slaap, met wie leeft u samen etc. Al deze factoren kunnen van invloed zijn op uw gezondheid en leefstijl.

Daarna kijkt de diëtist welke aanpassingen in uw voeding kunnen bijdragen aan uw gezondheid en gezondere leefstijl. Uw diëtist van Diëtheek maakt in samenspraak met u een persoonlijk voedings- en leefstijl advies afgestemd op uw behoeften, wensen en doelen.

Tijdens vervolgconsulten worden uw voortgang en ervaringen besproken, krijgt u aanvullende informatie en wordt u gecoacht bij de veranderingen in uw voedingspatroon en leefstijl.